Agora Center Spin-off 3.11.2016

Agora Center Spin-off is a presentation and exhibit of our achievements in many ways. What kinds of spin-offs have sprinted out from the Agora Center during the years? We will first have a seminar presenting our aims and achievements from 15-17 in the Agora Auditorium 1 and then a phenomenal after-party in the Lea Pulkkinen hall. Come have fun together with the AC staff, alumni, friends, and partners. If you have ideas, please let us know! We welcome both science based and creative contributions, such as music and arts, in addition to project presentations. Let us know where you spinned off!
When Nov 03, 2016
Where Lea Pulkkisen sali, Agora, Mattilanniemi 2, Jyväskylä
Contact Name

Agora Center Spin-off juliste HD

TERVETULOA!  WELCOME!

Tätä Spin-off -seikkailua et halua jättää väliin!

Kutsumme viimeistä kertaa Agora Centerin ystävät, yhteistyökumppanit ja alumnit juhlistamaan sitä kaikkea mitä olemme yhdessä saaneet aikaan viidentoista vuoden aikana!

Tule kokemaan, näkemään ja kuulemaan mitä ideoita, ratkaisuja, toimintamalleja, yrityksiä, ja mahtavan hyviä osaajia Agora Centeristä on lähtenyt Suomen ja maailman eri suuntiin. :-) Kerro myös omista Agora Center-kokemuksistasi sekä omasta etenemisestäsi ja nykyisistä haasteistasi! Kavalkadi viidentoista vuoden unelmista, yhteistyöstä ja onnistumisista Martti Ahtisaari –salissa klo 15-17, minkä jälkeen yhteiset elämykset ja hauskanpito jatkuvat Lea Pulkkisen salissa klo 17 alkaen.

You do not want to miss this Spin-off adventure!

For the last time we invite the AC staff, alumni, friends, and partners to celebrate our co-creation achievements. Agora Center Spin-off is a presentation and exhibit of our achievements in many ways. What kinds of spin-offs have sprinted out from the Agora Center during the years? We will first have a seminar presenting our aims and achievements from 15-17 in the Agora Auditorium 1 and then a phenomenal after-party in the Lea Pulkkinen hall. Come have fun and network!

OHJELMA / AGORA CENTER PRESENTS

klo 15-17 Martti Ahtisaari -sali
Rakenneuudistuksia yliopistossa 2000-luvun alussa bottom-up mallilla: Monitieteinen, monikulttuurinen ja yhteiskunnallisesti vaikuttava verkottunut erillislaitos - miksi ja kuinka se tehtiin? (Structural changes 15 years ago using the bottom-up model: why and how this interdisciplinary, intercultural networked institute aiming for societal impacts was established?)
Agora Centerin vahvat visionäärit: Lea Pulkkinen, Pekka Neittaanmämäki, Heikki Lyytinen
Vierivä kivi ei sammaloidu: Mitä ideoita, ratkaisuja, toimintamalleja, yrityksiä ja osaajia Agora Centeristä on lähtenyt eri puolille Suomea ja maailmaa? (A rolling stone gathers no moss: what kinds of ideas, solutions, actions, operational models, companies, and experts have spinned off the Agora Center to make a difference in Finland and the globe?)
Spin-off kavalkadissa mukana Agora Centerin osaajat vuosien varrelta
Rakenneuudistuksia yliopistossa 2016: Mitä Agora Centerin jälkeen? Innovaatioiden ekosysteemit tulevaisuuden yliopistomaailmassa (Structural changes today: post-Agora-Center activities and innovation ecosystems in the future universities)
Agora Centerin ekosysteemi- ja strategialuotsit Antti Hautamäki ja Pasi Tyrväinen
Musiikkia, toimintaa ja yllätyspalkintoja / Music, action, and surprise awards