Note
Due to structural reorganization of the University of Jyväskylä, we are unable to accept new projects or collaboration proposals at this time.

The Agora Center Project Management Office facilitates the interdisciplinary, networked research and development in collaboration with researchers in various domains. Our support transpires throughout the entire project life cycle, from ideation to completion. We add value to research through effective, organized, and service-oriented project coordination and are committed to continuously developing our own procedures.

Contact us

Huom!
Jyväskylän yliopiston rakenneuudistuksesta johtuen emme pysty hyväksymään uusia projekti- tai yhteistyöehdotuksia.

Agora Centerin projektitoimisto tukee yksikön monitieteistä, verkottunutta tutkimus- ja kehittämistoimintaa tehokkaasti ja osaavasti projektien koko elinkaaren ajan. Projektitoimistomme on tunnettu joustavasta, ystävällisestä, kielitaitoisesta ja palveluhenkisestä toiminnastaan. Tuotamme lisäarvoa tutkimukselle, ja kehitämme jatkuvasti omaa toimintaamme ja osaamistamme.