Search results

22 items matching your search terms.
Filter the results.
Item type
New items sinceSort by relevance · date (newest first) · alphabetically
Tunteet ovat olennainen osa kuluttajan shoppailukokemusta. Miten shoppailuun liittyvät tunteet eroavat kivijalkamyymälän ja verkkokaupan välillä? Entäpä miksi verkkokauppiaan pitäisi olla kiinnostunut kuluttajassa heränneistä tunteista ostoprosessin aikana? Kysyy Agora Centerin tutkimusprofessori Lauri Frank Paytrailin blossa.
Located in News
Jyväskylän yliopisto lakkauttaa monitieteisen tutkimusyksikkönsä
Jyväskylän yliopiston hallitus päätti 13.4. lakkauttaa monitieteiseen projektitoimintaan keskittyvän tutkimusyksikkönsä Agora Centerin, asettaen tavoitteeksi kehittää Agora Centerin toiminnassa tunnistettuja vahvuuksia läpileikkaavasti tiedekunnissa, erillislaitoksissa ja yliopistopalveluissa.
Located in News
Soten suurasiakkaiden palvelut hajallaan
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän (Kainuun sote) ja Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (JYTE) -kuntien paljon sote-palveluita käyttävien hoitotoiminnan analysointi sekä kehittäminen” -hankkeen loppuraportti on valmistunut. Sen mukaan paljon sote-palveluita käyttävien asiakkaiden palvelukokonaisuuden hallinnassa on paljon tekemistä, koska asiakkaat ovat hyvin erilaisia ja monet kustannuksista linkittyvät toisiinsa lainsäädännön kautta. Erilaisia palveluja tarvitsevien hoito- ja palveluketjun kokonaisvaltainen suunnittelu ja koordinointi on keskeistä, mikäli halutaan saavuttaa säästöjä, mutta turvata myös asiakkaan oikea-aikainen palvelujen saanti.
Located in News
Tutkimuksen vastuullinen johtaja Toni Ruohonen Radio Jyväskylän haastattelussa.
Located in News
Kouluyhteisö osallistuu kehittämiseen digityökalun avulla
Äänekosken kaupungin Koulumäen koululla ja Keskuskoululla on viimeisen puolen aikana kokeiltu digitaalista Ideaikkuna-työkalua koulun toimintojen kehittämisessä. Sovelluksen kautta voi kirjata omat ideat ja aloitteet yhteiselle työpöydälle muiden työntekijöiden kommentoitavaksi ja kehitettäväksi edelleen. Esiin nostettuihin asioihin on myös mahdollista liittää erilaisia ratkaisu- ja kokeiluehdotuksia.
Located in News
Tervetuloa näyttelyyn: Tuloksiin yhteisvoimin - Agora Center 2002-2016
Jyväskylän yliopiston tiedemuseon näyttely Tuloksiin yhteisvoimin - Ambitious Co-creation esittelee vuosina 2002-2016 toimineen tutkimusyksikkö Agora Centerin vaiheita ja saavutuksia.
Located in News
Form FolderRegistration Form: Agora Center Spin-Off 3.11.2016
Agora Center Spin-off is a presentation and exhibit of our achievements in many ways. What kinds of spin-offs have sprinted out from the Agora Center during the years? We will first have a seminar presenting our aims and achievements from 15-17 in the Agora Auditorium 1 and then a phenomenal after-party in the Lea Pulkkinen hall. Come have fun together with the AC staff, alumni, friends, and partners. If you have ideas, please let us know! We welcome both science based and creative contributions, such as music and arts, in addition to project presentations. Let us know where you spinned off!
Located in News » Events » Agora Center Spin-off
Agora-väitöskirjapalkinto Jing Yangille
Jyväskylän yliopiston Agora Center jakoi 16-vuotisjuhlassaan 16.3.2016 vuosittaisen väitöskirjapalkinnon monitieteiselle, ihmistä palvelevien sovellusten ja yhteiskuntaa hyödyttävien innovaatioiden kehittämisen kannalta merkittävälle väitöskirjatyölle.
Located in News
Agora-päivän 2016 esitykset nyt verkossa
Suuren kiinnostuksen vuoksi olemme nyt avanneet mahdollisuuden kuulla ja nähdä Agora-päivän 16.3.2016 kovatasoiset puheenvuorot myös verkkosivujen kautta. Tilaisuudessa käsiteltiin yliopistojen tiederahoituksen ja rakennemuutoksen kannalta ajankohtaisia monitieteiseen tutkimuksen ja yhteiskunnalliseen vaikuttavuuden teemoja.
Located in News
Jyväskylän yliopistossa järjestettävän Monitieteisen työelämäprojekti -opintojakson myötä opiskelijatiimi pääsi aitiopaikalle seuraamaan Keski-Suomeen rakennettavan terveys- ja sosiaalialan osaamiskeskittymän kehittämishanketta. Tällä hetkellä hanketta kutsutaan nimellä Campus FI. Kuluneen kesän aikana monitieteinen Tiimi Kampus sai mahdollisuuden käyttää omaa asiantuntemustaan ja tuoretta tietoaan Campus FI -hankkeen viestinnän kirkastamiseksi.
Located in News